ŞANLIURFA / SURUÇ - Yalınca Ortaokulu

Haz

Çocuklarımıza içme suyu ve bahçemizdeki fidanlarımıza can için çeşmemizin yapımı hızla devam ediyor..

Haz

Okul bahçemizdeki fidanlarımızın daha sağlıklı ve güzel büyümesi için ilaçlama çalışmamızı yaptık.

Haz

Okul bahçemizi yeşillendirmek, sulama ve öğrencilerimizin temiz içme suyu sorununu çözmek için çeşmemizin temellerini attık. Biliyoruz ki " Su beraberinde ferah ve temizlik getirir "

Haz

Daha önce ağaçsız olan bahçemizi ağaçlandırmak adına fidanlarımızı dikmiştik. Fidanlarımızı en güzel şekilde yetiştirebilmek için ilaçlamalarımız, sulamalarımız devam ediyor. Yaşadığımız çevreyi güzelleştirmek hepimizin görevidir. Fidanlarımız çiçeklerini açmaya başladı.

Haz

Pandemi sürecinde yüz yüze eğitime ara verip uzaktan eğitime geçmiştik. Tekrardan öğrencilerimizle yüz yüze eğitime geçmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Nis

Okul bahçemizi düzenliyoruz. Ağaçlandırma ve güzelleştirme çalışmalarımız devam ediyor.

Nis

Öğrencilerimizin başarı durumlarını ölçmek, değerlendirmek ve takip etmek amacıyla deneme sınavımız yapılmıştır.

Nis

Otizmi bir eksiklik olarak değil farklı bir yetenek olarak bakmaya çalışın. Farkındayım farkında olun.

Bir çocuk bizim öğrettiğimiz yoldan öğrenmiyorsa, belki de biz onun öğrendiği yoldan öğretmeliyiz.

Nis

Ben Türk gençliğinin spor yaparak güçlü olmasını isterim. ( M.Kemal Atatürk )

Okulumuzdaki öğrencilerimize spor dalında da başarı gösterebilmeleri için imkanlar sağlıyoruz. Öğrencilerimizi bu konuda eğiten, başarılarını gözeten ve onlarla yakından ilgilenen Beden Eğitimi Öğretmenimiz Gökhan Cangir' e teşekkür ederiz.

Nis

" Yeşil görmeyen gözler, renk zevkinden yoksundur. Burasını öyle bir ağaçlandırın ki, kör bir insan dahi yeşillikler arasında olduğunu anlasın. ( M.Kemal Atatürk ) " sözünden esinlenerek çevremizi ağaçlandırmak için okul olarak çaba gösterdik. Hem öğretmenlerimiz hem de öğrencilerimizle beraber okul bahçemize fidanlar diktik. Başta 1-A sınıfı öğretmeni Tuğçe ARISOY olmak üzere tüm idareci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz. Orman Haftamız Kutlu olsun..

Mrt

Çocuklarımıza kitap okumanın önemini vurgulayıp kitap okuma alışkanlığı kazandırabilmek için okulca kitap okuma saati yaptık. Havanın güzel olmasını değerlendirip Öğretmeninden öğrencisine kitaplarımızı alıp dışarı çıktık. Unutmayalım ki ; İyi bir kitap gerçek bir hazinedir..

Mrt

Okulumuz ortaokul öğrencilerine yaptığımız denemede başarılı öğrencilerimizi ödüllendirdik.. Denemelerimiz düzenli olarak devam ediyor.

Mrt

Son şafak, son dua! Dönmeyi düşünmediler bile... Cennet vatanın kutsal şehitleri... Sana dar gelmeyecek makberi kimler kazsın. "Gömelim gel seni tarihe desem, sığmazsın..Bu topraklar için tereddütsüz canını feda etmiş tüm şehitlerimizin ruhları şad olsun. Bu vatan sizlere minnettar..

Mrt

Korkma ! Bir şiir hiç bu kadar güzel başlamamıştı.! Türk gençliği, unutma! İstiklal Marşı korkma diye başlar!

Vatan sevgisini en derinden hissettiğimiz en güzel sözleri içinde barındıran milli şiirimizdir, İstiklal Marşı. Bu ülkenin ne zorluklarla kazanıldığını anlatır, her bir şehidin acısı duyulur mısralarında.!

"Dünyada her şey kadının eseridir." Mustafa Kemal Atatürk

Onlar; sevimli kızlarımız, tatlı kız kardeşlerimiz, güzel sevgililerimiz, sevgili eşlerimiz, mükemmel annelerimiz... Onlar hayatımızın anlamı... Tüm kadınlarımızın Kadınlar Günü kutlu olsun!