ŞANLIURFA / SURUÇ - Yalınca Ortaokulu

Mrt

Okulumuzda BİGEP kapsamında 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü  ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü dolayısıyla şiir yarışması düzenlendi. Dereceye giren öğrencilerimize ödül verildi. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Şbt

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı Başarıyı İzleme Ve Geliştirme Projesi kapsamında öğretmenlerimiz veli ziyaretlerine  devam ediyor.

Kas

Fırat'ın Çocukları Takımına Sahip Çıkıyor projesi kapsamında öğrencilerimiz Balıklıgöl gezisine katıldı.

Kas

Okulumuzun dış cephe boyasını tamamlayarak daha güzel bir görünüme kavuşturduk.

Kas

"Eserinin üzerinde imzası olmayan yegane sanatkar öğretmendir."

2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINA HAZIRIZ!

21-26 MART ORMAN HAFTASI

Mrt

SAYIN İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ MEHMET HAN ÖZDEMİR OKULUMUZU ZİYARET ETTİ.

Ock

Deneme sınavında dereceye giren öğrencilerimizle bilim fuarı ziyaretinde bulunduk.

Ara

Deneme sınavında birinci olan öğrencilerimize ödüllerini verdik.Başarılar çocuklar!

Ara

10 KASIM ATAMIZI SAYGI VE ÖZLEMLE ANDIK

Kas

Öğrencilerimizle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını coşkuyla kutladık.

Haz

Hem öğrencilerimiz için içme suyu hem de okul fidanlarımıza can suyu olması için çeşme temellerini atmıştık. Çeşmemizin yapımını tamamladık. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz..

Haz

Okul bahçemizde bulunan oyun parkımızın temelleri zayıfladığı için sallanıyor ve öğrencilerimiz için tehlikeli bir alan haline geliyordu. Parkın direklerine beton çalışması yaparak erken tedbirle bu tehlikenin önüne geçmek istedik.